Audities

Gospel Boulevard is op zoek naar nieuw zangtalent!!

Mocht je belangstelling hebben en deel uit willen maken van dit energieke blackgospel koor lees dan de volgende informatie goed door!

De auditieprocedure is als volgt:

We willen graag een opname van je horen waar op je twee liederen zingt (liefst in de richting van de stijl die we met GB beoefenen maar het mag ook wat anders zijn).
Tevens een korte beschrijving van je muzikale bezigheden tot nu toe, een motivatie waarom je juist BlackGospel wilt zingen en een foto.

Als we na het lezen en luisteren een aanleiding zie voor een auditie, word je uitgenodigd om een zaterdag naar Harderwijk te komen en een repetitielang (van 10:00uur tot 15:00 uur) met ons mee te doen.

Na die repetitie zal dan in kleiner verband een eerste auditie volgen. We luisteren dan naar je stem en kijken hoe je de dingen, die we die dag hebben ingestudeerd, hebt opgenomen en ten gehore kunt brengen.

Ook zal er ruimte zijn om een lied, door jezelf gekozen, voor te zingen op geheel eigen wijze.

Na de auditie zal ik met mijn auditiegenoten overleg plegen. In de loop van de week die volgt, laten we je weten of je wel of niet door bent in de auditieprocedure.

 

Mocht dit tot onze wederzijdse vreugde het geval zijn, dan vragen we je om 3 à 4 keer aan de repetities deel te nemen. Hierna volgt nog een tweede auditie en gesprek om te horen hoe je het zelf vindt, hoe je in de repetities meekomt en om te ontdekken of je inderdaad lid van GB kan worden waarna, bij een positieve afloop, een onvoorwaardelijk ja! zal volgen.

 

We hopen snel materiaal van je te mogen ontvangen.
Materiaal opsturen naar:

André Bijleveld
Bamshoevelaan 57
7523 JJ Enschede
tel 0537891383
gsm 0651560252
andre@andrebijleveld.nl
www.andrebijleveld.nl