Geweldige kerstoptredens achter de rug

Graag blikken we kort terug op de kerstoptredens die we hebben mogen verzorgen in december. Nederland is maar een relatief klein land, maar we hebben de nodige kilometers gemaakt. De reeks van openbare optredens begon op 15 december.

‘S middags hebben we een verrassingsoptreden gegeven bij DonJon meubels in Son. (bij Eindhoven). Deze winkel is (in tegenstelling tot de andere winkels op de meubelboulevard) op zondag altijd gesloten. Als experiment zijn ze deze zondag speciaal open gegaan voor gasten en het winkelend publiek om te komen luisteren naar ons optreden en dat hebben we geweten. 200+ bezoekers waren aanwezig en vanaf de trappen van de DonJon hebben we het kerstevangelie bezongen. Superleuk om te doen en volgens de eigenaar van de winkel een geslaagd experiment. Toen snel de auto in om door te rijden naar Sittard.

Op uitnodiging van baptistengemeente “De Ontmoeting” waren we daar onderdeel van een kerstprogramma met o.a. New Generation en een strijkorkest. Veel variatie met optredens en samenzang. Samen met een gevulde kerk hebben we genoten van de avond en kon de rit naar huis beginnen.

Het volgende optreden stond gepland op 21 december in Hilversum. Al 1,5 week van tevoren kregen we het bericht dat het helemaal uitgekocht was. Gelukkig is het de organisatie gelukt om nog meer stoelen te regelen, maar 4 dagen voor tijd was toch echt alles vol. 550 stoelen was de max en daarmee was het “uitverkocht”! Dit optreden waren we samen met onze eigen band, maar ook met het Hilversumse koor PraiseKoor. We stonden dus ineens met dubbel zoveel personen op het podium, maar na wat passen en meten was dat geen enkel probleem. We hebben heerlijk samen gezongen en naar elkaar geluisterd en met ons de 550 aanwezigen. Wat is het heerlijk om zo met elkaar op te trekken en ons blackgospel repertoire ten gehore te brengen gecombineerd met het heerlijke kerstevangelie! Wederom een geweldige avond waar er hopelijk nog veel meer van gaan komen komend seizoen.

De afsluiting van de concerten was op kerstavond in Winschoten. In eerste instantie zou daar 1 dienst/concert zijn, maar deze was al zo snel vol dat er een 2e werd gepland. Tot 2 maal toe een volledig gevulde “Tram werkplaats”! Wat bijzonder in het hoge noorden. Ook deze avond was onze eigen band aanwezig, wat altijd fijn is. đŸ™‚ Na 2 diensten vol energie gespeeld te hebben was het even uitpuffen en weer in de auto’s terug naar huis. Dit was alweer het laatste concert van de kerst Ă©n 2013. We hebben een geweldige tijd gehad! We zijn dankbaar voor de locaties waar we mochten optreden en de mensen die zijn gekomen. We hopen jullie bij een volgend optreden zeker nog eens tegen te komen!

Hieronder zijn nog enkele foto’s te zien van onze kerstoptredens: