Gospel Boulevard tekent bij Ecovata

Vandaag heeft Gospel Boulevard  een contract getekend met Ecovata voor de distributie van het kerstalbum “Good Tidings”. Het officiële persbericht is hier te lezen.

///////////////////////////////////////////////////////

Persbericht

Enschede – 18 november 2014

Gospel Boulevard tekent bij Ecovata

Enschede – Voor de distributie van de kerst cd „Good Tidings” heeft blackgospel koor „Gospel Boulevard” een overeenkomst gesloten met platenlabel Ecovata. Vanaf heden is dit swingende kerstalbum dan ook bij alle Christelijke boeken- en cd winkels verkrijgbaar.

Tekenen AndreBekende kerstliederen zoals „Joy to the world”, „Hark! the herald angels sing” en „O come all ye faithful” zijn in een nieuwe jas gestoken en hebben het onmiskenbare blackgospel geluid meegekregen waar Gospel Boulevard om bekend staat. Onder de bezielende leiding van dirigent André Bijleveld zijn deze nummers live opgenomen met koor en de eigen band, aangevuld met blazerssectie de Holy Horns.

Naast de cd zal Gospel Boulevard in december ook een 5-tal concerten verzorgen door heel Nederland. Kijk voor meer informatie over de cd of de concerten op www.gospelboulevard.nl

///////////////////////////////////////////////////////