Foto’s

In onderstaande gallery zijn de foto’s te vinden van ons optreden in Barneveld op 2 februari 2014.
Deze dag waren we op pad met de grote bezetting. Dat wil zeggen: Gospel Boulevard & band, met de Holy Horns en als speciale gast Pearl Jozefzoon. Binnenkort verschijnen hiervan ook enkele video’s, maar bekijk alvast onderstaand album om de avond opnieuw te beleven!

 

In onderstaande gallery zijn de foto’s te vinden van onze kerstoptreden in 2013. Ga voor een verslag van deze concerten naar de volgende link.

In onderstaande gallery zijn de foto’s te vinden van de cd opnames van het lied “Dichterbij de Hemel” 

In onderstaande gallery zijn de foto’s te vinden van ons onze theateroptredens op 2 en 8 februari 2013.. Ga voor een compleet verslag van deze optredens naar het volgende bericht.

In onderstaande gallery zijn de foto’s te vinden van ons onze kersttour “Good Tidings” in 2012. Naast een prachtige cd opname en tv opname’s hadden we ook het genoegen om een aantal concerten te verzorgen in de decembermaand. Het repertoire van de avond sloot naadloos aan bij de cd en natuurlijk bij kerst. Een bijzondere manier om het kerstevangelie uit te dragen.

In onderstaande gallery zijn de foto’s te vinden van ons optreden in Vught op 15 September 2012. In het prachtige theater de Speeldoos heeft Gospel Boulevard een optreden gegeven samen met bigband The Convocation. De zaal was nagenoeg uitverkocht en het was één groot feest. Bekijk snel de foto’s om ervan na te genieten!

In onderstaande gallery zijn de foto’s te vinden van ons optreden in Genemuiden op 3 Maart 2012. Naast een geweldige blackgospel workshop heeft Gospel Boulevard in de avonduren een spetterend optreden mogen verzorgen voor stichting Gospel evenementen Genemuiden. Bekijk snel de foto’s voor een terugblik op deze geweldige avond!

In onderstaande gallery zijn de foto’s te vinden van ons optreden in het DeLaMar Theater op 11 September 2011. Tijdens dit optreden hebben we samengewerkt met Bigband The Convocation en Edsilia Rombley. Binnenkort volgen ook de filmpjes van deze geweldige gig!